Konecranes viličarji

Kot generalni zastopnik za viličarje znamke Konecranes zagotavljamo servis, rezervne dele in vse ostale storitve vzdrževanja viličarjev za nemoteno uporabo le teh. Ponujamo velik nabor novih, rabljenih in obnovljenih viličarjev večjih nosilnosti (10 - 65 ton), kontejnerskih manipulatorjev in reachstackerjev.

V kolikor imate kakršnekoli dodatne informacije nas lahko kadarkoli kontaktirate
Domen Duc
T:0592 340 47
E-naslov: domen.duc@parkelj.si


Kvadratna šasija in hidravlični sistem z zaznavanjem obremenitve predstavljata dobro izhodišče za vrsto dodatne opreme. Vse skupaj pripomore, da ima viličar odlično učinkovitost ter dolgo življensko dobo.


Da bi olajšali vsakdanje delo kupcev, Konecranes nudi tudi linijo inovativnih rešitev za jeklarsko industrijo, industrijo celuloze in papirja, ter industrijo za predelavo odpadkov v energijo.


Konecranes stalno izvaja razvojne aktivnosti za zagotovitev najvišje ravni kakovosti, produktivnosti ter stroškovne učinkovitosti. Vse našteto so prednosti, ki jih boste pri svojem delu cenili, saj bo vaše delo hitro in efektivno.


Parkelj d.o.o

Pri Parkelj servisu svoje delo opravljamo hudičevo dobro, kar se opazi že iz imena. Oglejte si kaj vse vam lahko ponudimo.

Prijetno klikanje Vam želimo

Oglejte si našo
trenutno zalogo

Imate
vprašanje?

Pokličite
za servis